El vostre Equip

Pau Jané Jané

54 anys. Enginyer en telecomunicacions i graduat per IESE. Empresari sector internet.
Penedesenc de neixement, vilamajorenc des de finals del segle passat.
He estat president del Club de Tennis i coordinador de l’ANC-Vilamajor.
Treballo per un poble pròsper en un país lliure

David Ibáñez Siles

50 anys. Constructor. Visc a Sant Pere des de que vaig néixer, fins al setze anys com a segona residència i des de llavors fins ara, com a ciutadà. Em presento perque en aquests cinquanta anys he trobat a faltar la cohesió que considero que es necessària entre el poble i els seus diferents barris sense perdre la identitat del poble de Sant Pere de Vilamajor.

Toni Valor Mena

38 anys. Enginyer tècnic en informàtica de gestió per la UdG. Veí de Sant Pere des de el 2007.
Comercial d’assegurances. Professor de l’escola de tennis del CT Montseny, em presento amb ganes de treballar pel meu poble, el poble que visc, fer canvis i col·laborar amb el grup a fer-lo més gran.

Mari Jiménez Cádiz

66 anys. Casada amb dos fills. Fa 41 anys que visc a St. Pere.
Ara estic jubilada i em dedico a “viure”.
Em presentó perqué tinc la necessitat de lluitar contra les injusticies en general.

Núria Mut Roquet

43 anys. Advocada. Casada amb dos fills. Estiuejo a Les Faldes des que tenia un mes i hi visc des de l’any 2008 quan va néixer la meva primera filla.
Vull aconseguir que el poble on vivim sigui més segur i que tots els vilamajorencs poguem expressar les nostres inquietuds i trobar solucions als problemes existents amb diàleg i actuacions.

Roger Papasseit Borrell

38 anys. Estic casat i tinc 3 filles.
Visc a Sant Pere de Vilamajor des del 2007.
Enginyer Industrial. Director de Vendes en una empresa catalana que es dedica a la fabricació de components per al sector de l’automoció.
En els anys recents s’ha fet més evident que els canvis o els procesos de canvi són possibles si la gent s’uneix i treballa per a un objectiu comú. Al final la política la fa la gent i la gent ho som tots.
Així doncs seguint aquesta idea he volgut participar en aquest projecte per a poder entre tots i totes fer del nostre poble un lloc on tots ens hi sentim confortables i a gust.

Toni Agulló Masip

69 anys. Actualment estic jubilat des de finals de l’any 2003, vaig treballar al Banc Sabadell durant gairebé 39 anys.
Em presento al grup de Junts per Catalunya per dues raons: Perquè conec molt bé al cap de llista, estic segur que seria un molt bon alcalde i per aixó té el meu total recolzament, i perquè el president del meu pais es el MH Carles Puigdemont.

Trinidad Fernández Lueches

57 anys. Vem arribar al poble cap al 1998, primer de caps de setmana i mes tard al 2001 varem canviar la nostra residencia de Barcelona a Sant pere
La meva ocupacio desde fa 15 anys es de taxista del poble, feina que m’encanta.
La meva motivació personal per sumar-me a la llista de junts per Catalunya, és que crec en la necessitat d’obrir espais comuns que reafirmin les tesis independentistes dins del poble, sense deixar de banda les persones.

Irene Bonilla García

43 anys. Vaig nèixer a Sant Pere. Vaig estudiar arquitectura superior a la UPC de Barcelona. Tinent d’alcalde de Serveis Territorials al nostre ajuntament entre el 2012 i el 2015.

Susanna Martori Rodellas

60 anys. Casada i amb dos fills, visc a Sant Pere des de l’any 1982. Economista i llicenciada en Dret. Implicada amb el teixit associatiu. He treballat des dels inicis de la meva vida laboral a l’empresa privada i des de fa vuit anys a l’administració local.

Manuel García Salvatierra

49 anys. Veí de Vallserena des del 1986. Actualment treballo al Consorci dels Residus del Vallès Oriental, empresa en la que estic molt implicat en el tema mediambiental.

El Programa Electoral

Puigdemont a Europa.
Pau Jané a Sant Pere de Vilamajor!

Contacta’ns

Si ens vols dir què penses, o vols que parlem o et vinguem a veure per explicar-te qualsevol dubte sobre les nostres propostes per Sant Pere de Vilamajor, ens pots contactar per aquí.